Team Orca

This is a blog about a university team, who plans on participating in the Shell ECO Marathon 2011.

HTML

Látogatás / Trip

2010.09.30. 18:22 | Lacko46 | Szólj hozzá!

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy van egy olyan csapat ebben az országban, mint a kecskeméti GAMF. Ők már a második németországi versenyükre készülnek. Az első megmérettetésen 2010-ben a kiemelkedő 8. helyet szerezték meg 1588,2 km/l teljesítménnyel. Ami szenzációs eredmény egy első versenyes autótól. De hogy ez ne legyen elég, következő nekifutásra Finnországban, Nokia városában 1941 km/l-re javították meg addigi eredményüket és megnyerték a leginnovatívabb csapatnak járó különdíjat is. Ezen dolgok tudatában kaptunk tőlük meghívást egy "box" látogatásra Kecskemétre. Mi örömmel elfogadtuk és nagy lelkesedéssel indultunk el hozzájuk egy keddi napon. 

Egy egész délutánt töltöttünk náluk. Lenyűgöző volt látni a csapatösszhangot, a profi építésű járművet és érezni azt, hogy tele jóindulattal fogadtak bennünket. Rengeteg hasznos információval lettünk gazdagabbak és az amúgy sem csekély lelkesedésünket is fokozta a látogatás. Ezért mégegyszer köszönetet szeretnék mondani Dr. Bagány Mihály tanárúrnak, Szabó Ádámnak, amiért megszervezte nekünk az egésszet és minden csapattagnak, akik jelen voltak és segítettek tanácsaikkal, válaszoltak kérdéseinkre. Sajnos mindenkit nem tudnék név szerint felsorolni, ezért hogy senki ne maradjon ki, külön a neveket nem említeném most. Weboldaluk itt tekinthető meg: eco-marathon.hu/

És íme néhány fotó a napról:

 

We was in that lucky situation, in our coutnry has a team, like the Kecskemét College, GAMF. They are already prepaer to the second german race. In the first competetion at 2010, they get the 8th place, with 1588,2 km/l performance. It was an outstanding result from a first raced car. But it was not enough, and the second try in Finnland, Nokia city, they improved the efficiency to 1941 l/km and they won the best innovation team price! We knew theese things, when we got an invitation to a "box" visit. We accepted the invitation, with happy, and we started to go Kecskemét a tuesday day.

We spent an all afternoon there. The team harmony was incredible, the car too. We got lots of usefull information, and increased our enthusiasm. Therefore again i would like be thankful for Dr Mihály Bagány teacher and for Adam Szabo, who organised this, and for every team members, who were present there. And help me and my team member with they suggestion. They website: eco-marathon.hu

And here are few pics:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://team-orca.blog.hu/api/trackback/id/tr932335267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása